16
Úno
Off

Vyzoušejte novinku – hloubkové a voňavé čištění koberců

Kdo někdy čistil sedací soupravu nebo právě politý koberec lógrovou kávou, ví své. Skvrny se neodborným čištěním spíše zatlačí do potahů nebo i při nejlepší vůli na novém koberci zůstane flek, ať se snažíte, jak se snažíte. Ale profesionální čištění koberců a sedacích souprav si nemusíte objednávat vždy jen v případě nouze, ale i v případě, když vaše bytové doplňky už mají za sebou ta nejlepší léta životnosti, ale vám se s nimi nechce rozloučit. Přesto střízlivýma očima vidíte velké nedostatky.

čištění koberce

Když se rozhodnete zavolat na pomoc ty nejpovolanější, nebudete litovat. Vždyť jen pohled na Galerii https://www.wismont-cisteni.cz/galerie/, kde jsou zveřejněny ukázky z čištění například vlněného perského koberce nebo dlažby, ale i hloubkové čištění díky technologie ROTOVAC, vás přesvědčí.

Nejprve vždy proběhne důkladné vysátí koberce a jeho odprašnění, na to se pak připraví kobercové vlákno k vyčištění a za pomoci speciálního postřiku k uvolnění nečistot a špíny následuje ROTOVAC systém. Nakonec se vlas koberce pečlivě vyčeše a nastává extrakční čištění. Tolik úkonů vy „v ruce“ fyzicky skutečně nezvládnete, to zvládne jen vyspělá a nejmodernější technika, kterou máte možnost uvidět v praxi na Galerii společnosti, která se zabývá profesionálním čištěním. Používají jen skutečně specializovanou techniku, která se soustřeďuje na hloubkové čištění koberců a čalounění. Výsledky jsou famózní a odvedené v prvotřídní kvalitě, rychle a s nejlepším možným výsledkem.

kočka na koberci

Jde i o to, že po jejich opuštění vašeho bytu vám doma nezůstanou jen mokré koberce, jak to bývá bohužel v jiných firmách zvykem, že na koberec nesmíte vstoupit několik dní, a ještě se dá pochybovat o čistotě, ale naprosto vyčištěné. Kromě pečlivého očištění zbaví vaši krytinu a potahy i velkého množství virů a bakterií, které vy nevidíte, ale jsou schované mezi vlákny. K tomu všemu všechen materiál i provoní a pokud chováte doma zvířátka, zneutralizují i zvířecí pachy. Pro vypulírovaní používají výhradně čistidla britského certifikovaného výrobce, která jsou šetrná vůči vašemu zdraví, takže i vaši domácí mazlíčci nedojdou k žádné úhoně.