9
Led
Off

Redukce tělesné hmotnosti

Redukce tělesné hmotnosti je téma, kterým se zaobírá více jak polovina lidí u nás. Dokonce je prokázáno, že více jak každý druhý se někdy zaobíral otázkou o snížení tělesné hmotnosti. Setkali jste se už mnohokrát s různými programy? Nebyl pro vás žádný vhodný nebo jste hladovění dlouhodobě nevydrželi? V tom případě můžete vyzkoušet i jinou změnu.
zelenina a ovoce na bílém stole
Bílkovinná dieta je prospěšná pro organismus. Nejedná se tedy o snižování hmotnosti nějakým drastickým způsobem, ba právě naopak. V těle probíhá ketóza, což je přirozený stav, protože tělu dodáváte více bílkovin a proteinů a méně tuků a sacharidů. Nemusíte se ničeho obávat, žádnou složku však nevynecháváte úplně, a navíc jsou jídla bohatá na vitamíny a minerály a všechny pro tělo nezbytné a přínosné živiny. Jídelníček je vytvořen tak, abyste netrpěli hlady, ale abyste jídla mohli jíst dostatečně často. Díky tomu nepociťujete pocit hladu. Překvapit vás dokonce může příjemná nálada. Nebudete mít chutě na sladké a hubnout se vám bude s radostí. To všechno přináší proteinové, bílkovinné neboli keto diety. Navíc jsou výsledky garantovány, pokud budete dodržovat jídelníček, pak máte výsledky zaručené. Žádný jo-jo efekt už vás nečeká.
lidé v restauraci sedící u prostřeného stolu

Už dost drastickým dietám

· Už dost bylo toho, že celé dny nejíte a mučíte se hlady. Už dost bylo toho, že sníte pár soust a musíte jít na dvě hodiny cvičit, už dost bylo toho, že trpíte hladem, špatnou náladou a navíc se vám kila vrátí v podobě jo-jo efektu.
· Dietní programy si lze zakoupit, takže si s žádným nakupováním jídel a složitým vařením opravdu nemusíte dělat starosti. Jídla jsou připravená velice snadno a rychle. Navíc máte zajištěnou garanci spokojenosti. Jídla si můžete i v průběhu vyměnit. Příjemné a snadné je také sestavení jídelníčku online. Další výhodou je garance vrácení peněz nebo možnost konzultace s profesionálními výživovými poradci.